underside

VVS-arbejde

Uanset hvilken type af VVS-arbejde du ønsker at få udført, kan vi hos Højbjergs Smedie give dig en hånd med arbejdet. Vi løser alle tænkelige opgaver indenfor VVS-arbejde, og vi kan både hjælpe til i forbindelse med nybyggerier samt i forbindelse med renoveringer. Vores værksted ligger i Dybvad og Brønderslev.

En bred vifte af arbejdsopgaver indenfor VVS udføres

Vi løser både store og små opgaver indenfor VVS-faget for private, virksomheder, institutioner og foreninger. Vores arbejdsområder spændt bredt, og vi kan hjælpe dig med alt lige fra udskiftning af pakker i vandhaner til reparation eller udsætning af brusenicher. Med andre ord kan vi klare alle former for VVS-arbejde for dig.

Omhyggelighed og kvalitet

Når du skal have udført VVS-arbejde, er det naturligvis altid vigtigt, at kvaliteten af det udførte arbejde er i orden. Du kan hos Højbjergs Smedie altid være sikker på, at du vil få et godt resultat, da vi vægter kvalitet og omhyggelighed højt i vores arbejde, hvilket altid sikrer dig et glimrende resultat. Uanset om du står overfor et nybyggeri, eller du ønsker hjælp til renovering, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 60 76 91 10 eller på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

IMG 0021
IMG 0213
IMG 0236
IMG 0237
IMG 0253
IMG 0338
IMG 0346
IMG 0410
IMG 0783
IMG 0819
IMG 0846
image001
image002
IMG 0230

Højbjergs Smedie & VVS
v/Henrik Højbjerg

Kontakt os i dag

Højbjergs Smedie er lette at komme i kontakt med. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 60 76 91 10 eller 40 56 91 10, hvis du ønsker at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål omkring en given arbejdsopgave. Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at løse netop din opgave.

Fill out my online form.

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.

Jeg accepterer